Το site χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.

Μαθήματα ECDL Τηλ. 6942872583 Μαθήματα ECDL Τηλ. 6942872583

Μαθήματα ECDL

Στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε είναι απαραίτητο κάποιος μαθητής να είναι γνωστής του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του internet. Οι γνώσεις που θα σας προσφέρουμε μπορούν να σας καλύψουν σε οποίο επίπεδο και να βρίσκεστε αλλά και σε οποία ηλικία.

Απευθυνόμαστε από τον απλό μαθητή που πρέπει να λάβει όλα τα εφόδια μέχρι τον σύγχρονο επαγγελματία που θέλει να έχει όλες τις νέες τάσεις στην επιχείρηση του. Oι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα μπορούν να πιστοποιηθούν μέσω εξετάσεων από την Ecdl Hellas.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ιδιαιτέρα μαθήματα στον χώρο σας έστω και αν δεν έχετε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Διδάσκονται τα παρακάτω προγράμματα κατά σειρά της microsoft: Word, Outlook, Access, Excel, Visio, OneNote, InfoPath, PowerPoint.

Σε ποιους απευθύνεται

Το ECDL απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποδείξουν τις γνώσεις τους στη χρήση Υπολογιστών σε βασικό, προχωρημένο, αλλά και εξειδικευμένο επίπεδο.
Είναι κατάλληλο για:

  • Ιδιωτικούς και Δημόσιους Υπαλλήλους
  • Διευθυντικά Στελέχη
  • Επαγγελματίες όλων των κλάδων
  • Εκπαιδευτικούς
  • Φοιτητές
  • Μαθητές
  • Όποιον θέλει να πιστοποιήσει τις γνώσεις του με ένα δίπλωμα που ακολουθεί τις ίδιες προδιαγραφές και οδηγίες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για κάθε εταιρεία μικρή ή μεγάλη, ελληνική ή πολυεθνική, δημόσια ή ιδιωτική, που θέλει να διασφαλίσει την ποιότητα και την αποδοτικότητα του προσωπικού της.

Πιστοποίηση

Η κατοχή πιστοποιητικού βασικών δεξιοτήτων χρήσης Η/Υ αποτελεί υποχρεωτικό προσόν για την πρόσληψη στο Δημόσιο Τομέα. Το ECDL αναγνωρίζεται επισήμως από το Ελληνικό Δημόσιο, τον ΟΕΕΚ και τον ΑΣΕΠ, και η Πιστοποίηση με ECDL αναγνωρίζεται ως απαραίτητο προσόν για συμμετοχή στους διαγωνισμούς πρόσληψης του Δημοσίου.

Last modified onSunday, 05 July 2015 20:58
Rate this item
(3 votes)
Αρβανίτης Νικ. Μιχάλης

                           Καθηγητής Θετικών Επιστημών

Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών

Website: www.idiaiterapatra.gr
back to top
  1. Hot News
  2. Tags
  3. Comments
Πτυχιακές Εργασίες

Hits:6265

Προγραμματισμός

Hits:11382

Stop Bullying!

Hits:11761

Μαθήματικα Β Γυμνασίου

Hits:6597

Μαθήματικα Α Γυμνασίου

Hits:6571

Μαθήματα ECDL

Hits:14586

Sign In or Create Account