Το site χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους.

A+ A A-

Καλώς Ορίσατε

  • Category: Responsive
  • Written by Αρβανίτης Νικ. Μιχάλης
  • Hits: 1956

Είμαστε μια ομάδα καθηγητών πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με σκοπό να προσφέρουμε τις γνώσεις μας στην διδασκαλία μαθημάτων θετικών επιστημών αλλά και εκμάθησης υπολογιστών σε οποίο επίπεδο γνώσης και να βρίσκεται ο μαθητής.

Σκοπός μας είναι η εξοικείωση του μαθητή  με το μάθημα που θα του διδάσκουμε με κύριο μέλημα αφενός να του μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας και αφετέρου να ενεργοποιήσουμε το ενδιαφέρον του μαθητή.

Γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε οι υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε έχουν γνώμονα πολύ προσιτές τιμές, πληροφορίες .

Ιδιαίτερα Μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου

Το γυμνάσιο και το λύκειο θεωρείται το κατώφλι για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι πολύ σημαντικό ο μαθητής να αποκτήσει από νωρίς τα εφόδια που χρειάζεται για να μπορέσει να εκπληρώσει τους στόχους του και να περάσει στη σχολή της αρεσκείας του.

Ως εκ τούτου η ενθάρρυνση του μαθητή να ανακαλύψει τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα του, καθώς και να πιστέψει στις δυνατότητές του θεωρείται επιβεβλημένη. Σ' αυτό το σημείο λοιπόν έρχονται οι καθηγητές μας να βοηθήσουν με την πολυετή διδακτική εμπειρία τους σε ιδιαίτερα καθώς και με τις προσεκτικά επιλεγμένες σημειώσεις τους με θεωρία και ασκήσεις.

Παραδίδουμε ιδιαιτέρα μαθήματα στην περιοχή των Πατρών αλλά και στις ευρύτερες  περιοχές

(Τσουκαλέϊκα, Βραχνέικα, Ροϊτικα, Παραλία Πατρών, Καλλιθέα, Θεά, Σαραβάλι, Κρήνη, Άνω-Κάτω Οβρυά, Δεμένικα) καθώς και στις περιοχές : Προάστιο, Καστελόκαμπο, Καστρίτσι, Ρίο, Άγιο Βασίλη, Αραχωβίτικα)

  1. Hot News
  2. Tags
  3. Comments
Πτυχιακές Εργασίες

Hits:6263

Προγραμματισμός

Hits:11382

Stop Bullying!

Hits:11759

Μαθήματικα Β Γυμνασίου

Hits:6597

Μαθήματικα Α Γυμνασίου

Hits:6571

Μαθήματα ECDL

Hits:14585

Sign In or Create Account